Κατηγοριες

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

O Ψηφιακός πελματογράφος είναι ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο σύστημα απεικόνισης της ανατομικής μορφολογίας του πέλματος αφ' ενός, κι αφ'ετέρου της κατανομής των πιέσεων κατά τη στάση και τη βάδιση. Χρησιμοποιώντας ένα από τα συστήματα ανάλυσης και παίρνοντας ένα αυτοματοποιημένο βηματισμό είμαστε σε θέση να αναλύσουμε τη δυναμική βάρους-φέρουσα λειτουργία ποδιών (περπάτημα) και να συντάσσουμε τις παραγόμενες από υπολογιστή εκθέσεις βηματισμού και ανάλυσης πίεσης.
Χρησιμοποιώντας την ιατρική έρευνα που συνδυάζεται με τα έτη κλινικής εμπειρίας, τα συστήματα των πελματογράφων καταγράφουν και αναλύουν με μοναδικό τρόπο τις κινήσεις των ποδιών. Δίνει στον θεραπευτή (γιατρό-φυσικοθεραπευτή) τη δυνατότητα της έγκαιρης διάγνωσης καταστάσεων που αφορούν σε παθήσεις των πελμάτων και της σπονδυλικής στήλης, ενώ διευκολύνει τη διαδικασία της διάγνωσης, συνιστώντας εργαλείο απαραίτητο στην καθημερινή κλινική πρακτική της Ορθοπεδικής.

H Εταιρία μας διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα μέτρησης και παρασκευής πελμάτων της αγοράς.

TI ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ:

Στη στατική εξέταση, επεξεργάζεται την κατανομή - την εντόπιση και τον μέσο όρο της μηχανικής πίεσης η οποία κατανέμεται στα κάτω άκρα. Μετράει τις αποστάσεις τις γωνίες και την επιφάνεια στήριξης ενώ ταυτόχρονα αναλύει την σταθερότητα (stability) του ασθενούς κατά την ορθοστατική θέση.

Στη Δυναμική εξέταση, αναλύει τις διάφορες φάσεις του βηματισμού το γράφημα της φόρτισης τη μέγιστη πίεση το χρόνο επαφής και κάθετης συνιστώσας του σωματικού βάρους.
Μετράει την πίεση σε N/cm2 που ασκείται κατά την διάρκεια της βάδισης σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό των πελμάτων.
Συγκρίνει βήματα από την στατική, δυναμική μέτρηση και δίνει την δυνατότητα τις ανάλυσης μεταξύ των δύο ποδιών

TI ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

  • Εξισορρόπηση των δυνάμεων που ασκούνται στο σώμα σας καθώς βαδίζεται
  • Καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών
  • Διευκόλυνση των καθημερινών σας δραστηριοτήτων
  • Ελάτωση της μυικής κούρασης

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ:

Εάν το παιδί σας έχει π.χ. πλατυποδία, το πελματογράφημα είναι η καταλληλότερη εξέταση γι αυτό. Είναι εύκολη , ευχάριστη ( μπορεί να τη δει σαν παιχνίδι ) και απολύτως ακριβής. Με τα πέλματα που θα κατασκευαστούν ειδικά για τις ανάγκες του, θα μπορει να φοράει όποια παπούτσια θέλει. Επίσης μπορείται να παρακολουθείτε την πορεία της θεραπείας του, επαναλαμβάνοντας την εξέταση κάθε εξάμηνο που σας την προσφέρουμε δωρέαν μετά  την παρασκευή των πρώτων πελμάτων του.

Το πελματογράφημα ιδιαίτερα κατά την χρονική περίοδο της παιδικής και της προεφηβικής ηλικίας αποτελεί μια υποχρεωτική εξέταση στις σύγχρονες κοινωνίες και είναι ένα απαραίτητο διαγνωστικό εργαλείο.

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση ως:
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Τώρα και μόνο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μα..
89,00€
Άνευ ΦΠΑ: 78,76€
ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ (ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ)
Ψηφιακός πελματογράφος είναι ένα σύγχρονο και τεχνο..
0,00€
Άνευ ΦΠΑ: 0,00€
Powered & Hosting By Mikromedia.
Lifemed.gr © 2012