Προφίλ

Η εταιρεία Lifemed Hellas δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της κατ’οίκον νοσηλείας.

Μέσα σ’αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, βοηθημάτων νοσηλείας και ορθοπεδικών ειδών, όπως επίσης κι διαγνωστικών συσκευών.

Στο χώρο της υγείας, το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ιατρεία, φαρμακεία, καταστήματα ιατρικών ειδών, ιδιωτικά κι δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα, όπως επίσης κι διαγνωστικά ερευνητικά κέντρα. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκης, στην οδό Επιγόνου 8. Διαθέτουμε επίσης ένα πρότυπο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Θεσσαλονιίκη στη οδό Κωνσταντινουπόλεως 76 (έναντι Ιποκρατείου Νοσοκομείου )  όπου κάνεις θα βρει ότι είναι απαραίτητο για την υγεία , της κατ'οίκον νοσηλείας και όχι μόνον.

Οι εισαγωγές προιόντων από διάφορες χώρες αποτελούν βασικό κομμάτι της εταιρείας μας .Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας πραγματοποιεί πολλές εισαγωγές ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Η εταιρεία μας είναι  πιστοποιημένη από τον οργανισμό πιστοποίησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων ΕΚΕΒΥΛ. για τα είδη της αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρει και είναι συμβεβλημμένη με τον ΕΟΠΥΥ. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαικά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας .

Στόχος μας είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων και η άμεση κι σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η σωστή οργάνωση της επιχείρησης και η προώθηση όλο κι πιο εξειδικευμένων προϊόντων στο χώρο της υγείας είναι στα άμεσα σχέδια μας με σκοπό κυρίως την διευκόλυνση του καταναλωτή.


Τα παραπάνω στοιχεία, καθώς επίσης και η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας, αποτελούν την πιο ισχυρή απόδειξη ότι και στο μέλλον θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία, ώστε η εταιρεία μας να αποτελεί ένα απο τα πιο αξιόπιστα καταστήματα ιατροτεχνολογικού υλικού στην Ελλάδα κι όχι μόνο.

 

Powered & Hosting By Mikromedia.
Lifemed.gr © 2012